Liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, sustine ca presedintele executiv al PSD, Nicolae Badalau, l-a jignit, l-a amenintat si l-a lovit in timp ce erau la o nunta. Liberalul a depus plangere la Politie si a fost la IML pentru certificat medico-legal, dosarul urmand sa fie trimis la Parchetul General.Badalau a negat incidentulsi a spus ca doar au avut un schimb de replici.

Niculae BadalauFoto: Agerpres

Badalau era intr-un cerc de 6-7 barbati si a inceput sa mi se adreseze cu amenintari si jigniri, iar incidentul a culminat cand a venit spre mine si m-a lovit cu pumnul in gura, a declarat liberalul intr-o interventie la Digi 24.

Anton a afirmat ca dupa ce a fost lovit a fost luat de acolo de barbatii din acel grup, printre care si fiul lui Badalau, care ar fi recurs si el la violente verbale.

“Am fost in stare de soc 10-15 minute, m-am sfatuit cu nevasta, am fost la politie si in aceasta dimineata am fost la IML”, a spus deputatul PNL.

Anton a declarat ca probabil Badalu e suparat pentru ca i-a criticat activitatea din Giurgiu. “Presupun ca supararea dumnealui este ca l-am criticat, ca am spus cateva adevaruri despre matrapazlacurile pe care le face in Giurgiu”, a mai spus liberalul.

"Eram la nunta, s-a repezit la mine, m-a injurat de maicuta mea, m-a amenintat si a culminat venind la noi si mi-a dat un pumn, asa, un pod de palma in gura", a declarat pentru Mediafax Marin Anton.

Reprezentantii Politiei Judetene Giurgiu au declarat, duminica, pentru News.ro, ca s-a deschis un dosar de cercetare penala in urma unei reclamatii primite in cursul noptii de sambata spre duminica.

"La ora 00.20 un barbat de 57 de ani din Gradinari, judetul Giurgiu, a depus o reclamatie la sediul Politiei Municipiului Giurgiu, afirmand ca a fost victima unei agresiuni fizice savarsite de un barbat din Bolintin Vale. Fapta s-a produs intr-un restaurant, in care cei doi participau la un eveniment privat", au precizat reprezentantii Politiei Judetene Giurgiu.

Potrivit acestora, se fac cercetari pentru loviri si alte violente, dar si pentru amenintare.

"Dosarul va fi inaintat spre competenta solutionare Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, data fiind calitatea persoanei reclamate", au mai precizat reprezentantii Politiei Giurgiu.

Incidentul are loc la cateva zile dupa ce scene similare au avut loc in pauza unei emisiuni la B1 TV, cand fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu.