Circulatia rutiera pe podul Agigea va fi restrictionata in perioada 18 septembrie - 1 noiembrie, in vederea finalizarii lucrarilor de reabilitare, iar trei nopti va fi inchisa, a anuntat, vineri, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit Agerpres.

Podul de la AgigeaFoto: CNADNR

Conform sursei citate, in noptile de 18, 19 si 20 septembrie 2017, in intervalul orar 22.00 - 06.00, se va inchide circulatia rutiera pentru toate categoriile de autovehicule. In aceasta perioada, pe podul Agigea se va putea circula in timpul zilei, pe cate o banda pe sens.

"In perioada in care traficul rutier pe podul Agigea va fi inchis, traficul rutier va fi deviat pe ruta: Nod Rutier A4 (intersectie cu D.N.39), Agigea - A4( Intrare Port Constanta Sud ) - Podul Nou (Apolodor) - Bretea acces la D.N. 39 ( Eforie Nord - Agigea) - D.N.38 ( Agigea - Negru Voda)", se arata in comunicatul companiei de drumuri.

Totodata, circulatia rutiera va continua sa se desfasoare pe cate o singura banda pe sens in perioada 21 septembrie - 01 noiembrie 2017 (ora 24.00), iar pentru evitarea aglomeratiei este recomandata aceeasi ruta alternativa.