Senatorul USR Mihai Gotiu a depus, joi, la Sectia 1 de Politie din Bucuresti, plangere penala impotriva sociologului Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, pe care il acuza ca l-a lovit miercuri seara in studioul postui de televiziune B1 Tv, in pauza publicitara a unei emisiuni. Mihai Gotiu a depus la Politie si fisele de la Institului de Medicina Legala si de la Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Ioan", unde a fost consultat si tratat seara trecuta, dupa incident.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Am depus plangerea penala. Fiind vorba despre ultraj, au informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul si va decide daca va da curs acestei plangeri si va incepe cercetarile pe ultraj. Probabil voi fi contactat in functie de decizia Parchetului sau de cei de la Procuratura sau cei de la Politie. Deocamdata eu am depus doar plangerea si dovezile de la IML si cele de la Spitalul de Urgenta. Mai departe, cercetarile le vor face cei de la Politie sau Parchet in functie de decizia pe care o vor lua", a declarat Mihai Gotiu, citat de Agerpres.

Intrebat daca apare pe vreo filmare momentul in care a fost lovit, senatorul USR a raspuns: "Din ce mi-au spus cei de la B1 TV ar trebui sa fie filmarile facute cu camerele de supraveghere."