O fetita a suferit leziuni grave la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins, Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor declansand o ancheta in acest caz, scrie News.ro.

Accidentul a avut loc miercuri seara, cand fetita se afla la locul de joaca din Parcul Tei si a cazut cu franghia de catarat care s-a desprins din suruburile in care era fixata. La fata locului a ajuns o ambulanta, iar fetita a fost transportata la spital.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, joi dimineata, ca Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor face verificari si, de asemenea, la primarie are loc o ancheta interna: "Din cate se pare, fetita nu are probleme grave. La acest moment, este o ancheta interna, iar in acelasi timp ANPC face verificari pentru a vedea a cui este vina. De asemenea, am rugat sa fie verificate din nou toate locurile de joaca din sector, unde se fac periodic verificari", a spus viceprimarul, adaugand ca in acest moment locul de joaca din Parcul Tei este securizat.

Viceprimarul a mai afirmat ca locul de joaca "este unul atipic", fiind construit in perioada 2006-2007 din donatii primite de la statul azer.