Politistii din Capitala fac, marti, perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov, intr-un dosar de contrabanda de tigari, patru persoane urmand a fi conduse la audieri, relateaza News.ro. Pana la acest moment, in urma perchezitiilor efectuate, au fost identificate aproximativ 280.000 de tigarete.

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, pun in aplicare patru mandate de perchezitie in municipiul Bucuresti si in judetul Ilfov si patru mandate de aducere, intr-un dosar privind comiterea infractiunii de contrabanda cu tigarete.

Potrivit politistilor, persoanele implicate sunt suspectate de introducerea in Romania, din spatiul extracomunitar, tigarete, avand ca destinatie finala principala municipiul Bucuresti.

Pana la acest moment, in urma perchezitiilor efectuate, au fost identificate aproximativ 280.000 de tigarete.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice - Politia Sectorului 3.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.