Bucuresti: Trafic restrictionat, sambata seara, pentru The Color Run Night

de N.O.     HotNews.ro
Sâmbătă, 9 septembrie 2017, 8:09 Actualitate | Esenţial

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, intre orele 17.00 si 22.30, in centrul Capitalei, pe traseul pe care se va desfasura evenimentul The Color Run Night si pe arterele alaturate, relateaza News.ro.

The Color Run Night va avea loc in intervalul 17.00 - 23.00, pe urmatorul traseu: parcarea Bibliotecii Nationale ¬ Bd. Mircea Voda ¬ Bd. Unirii ¬ Piata Alba Iulia (fara afectarea traficului rutier din rond) si retur pe Bd. Unirii pana in dreptul podului Serban Voda (fara afectarea traficului rutier din intersectia Bd. I.C. Bratianu ¬ Bd. Unirii) ¬ Bd. Unirii ¬ Bd. Mircea Voda ¬ parcarea Bibliotecii Nationale.

"Pentru buna desfasurare a evenimentului, traficul rutier va fi restrictionat intre orele 17.00 ¬ 22.30, pe traseul sus-mentionat si pe arterele care acced in acesta", a anuntat Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

Politistii propun patru rute ocolitoare: Calea 13 Septembrie ¬ Bd.  Tudor Vladimirescu ¬ Piata George Cosbuc ¬ Str. Regina Maria ¬ Splaiul Unirii; Calea 13 Septembrie ¬ Bd. Libertatii ¬ Bd. Natiunile Unite ¬ Spl. Independentei ¬ Bd. Corneliu Coposu; Bd. Basarabia ¬ Calea Calarasilor ¬ Bd. Corneliu Coposu ¬ Spl. Independentei si Bd. Basarabia ¬ Bd. Decebal ¬ Piata Alba Iuliu ¬ Bd. Burebista ¬ Calea Dudesti ¬ Bd. Marasesti.

Brigada Rutiera le cere conducatorilor de autovehicule ca in intervalul mentionat sa evite deplasarea in zona, sa foloseasca rutele ocolitoare, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri, semnificatia indicatoarelor montate temporar in zona si sa se deplaseze cu atentie pe langa grupurile de pietoni. Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate traversarii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

The Color Run este o cursa necronometrata de cinci kilometri, in cadrul careia participantii sunt vopsiti din cap pana-n picioare in diverse culori, la finalul fiecarui kilometru parcurs. La evenimentul The Color Run Night vor fi folosite tone de pudra fluorescenta si accesorii "glow in the dark".Jurnal din Israel

FOTOGALERIE Israel pe repede inainte: kit de informatii pentru o calatorie reusita

De la nord la sud, Israelul are putin peste 400 de kilometri, iar de la est la vest, putin peste 100. E printre putinele tari ale lumii in care, in aceeasi zi, poti face si baie in mare si ski la munte. E taramul miracolelor si al sperantelor, tara sfanta a pelerinilor, teritoriu complet liber si dezinhibat pentru hedonistii de pretutindeni. Ca vrei sa te regasesti spiritual sau ca vrei sa gasesti energia unor petreceri fantastice, mergi in Israel. O sa capeti ce cauti si, uneori, chiar mai mult decat atat.

846 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri