Trei persoane, intre care un motociclist, au fost ranite intr-un accident care s-a produs, sambata dimineata, pe DN 1, la Breaza, cartier Nistoresti, in eveniment fiind implicate doua masini si o motocicleta, informeaza Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu, un autoturism a patruns pe contrasens lovind o masina si o motocicleta care veneau din sens opus.

In urma impactului, trei persoane, intre care si motociclistul, au fost ranite, acestea fiind transportate la Spitalul Campina, respectiv Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti cu traumatisme, plagi si contuzii, informeaza Serviciul Judetean de Ambulanta Prahova.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, circulatia rutiera pe DN1 este ingreunata din cauza accidentului, la kilometrul 101+500 de metri, pe sensul de mers Bucuresti-Brasov. Este restrictionata banda a doua a sensului de mers unde a avut loc incidentul, circulandu-se pe prima banda a acestuia si pe sensul de deplasare catre Bucuresti.