O sedinta foto sexy care ar fi facuta de cantareata Xonia la Memorialul Holocaustului din Bucuresti a stranit controverse pe internet. Artista a postat pe Instagram mai multe imagini care par a fi facute acolo, insa nu a scris nimic despre locatie. Monumentul Holocaustului este in administrarea Institutului National pentru Studierea Holocaustului "Ellie Wiesel" din Romania. Dupa aparitia stirilor legate de aceste poze, cantareata si-a sters marea parte a fotografiilor postate pe Instagram si Facebook.

HotNews.roFoto: Hotnews

Elisabeth Ungureanu, reprezentantul INSH-EW, a declarat pentru HotNews.ro ca artista nu a avut acordul institutului pentru realizarea sedintei foto si nu se stie cand a fost facuta.

"Este un monument pe spatiul public. Oricine poate intra acolo si poate face poze, insa practica este ca pentru filmari si imagini care sunt distribuite publicului sa ni se ceara acordul. (...) Nu cred ca este un colaj", a explicat Elisabeth UNGUREANU. Aceasta spune ca sedinta foto este in contradictie cu mesajul pe care Institutul doreste sa il transmita si cu monumentul ridicat in memoria evreilor ucisi in lagarele naziste.

HotNews.ro a incercat sa o contacteze telefonic pe Xonia, insa aceasta nu a raspuns.