O persoana si-a pierdut viata si cinci au fost ranite, sambata, intr-un accident produs pe Drumul National 59, in judetul Timis, de catre un adolescent de 16 ani care s-a urcat la volanul unei masini si circula cu viteza excesiva, anunta News.ro. Tanarul a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism condus regulamentar in care se aflau patru persoane.

Reprezentantii Politiei Judetene Timis au declarat ca o persoana si-a pierdut viata si cinci au fost ranite in urma unui accident produs pe DN 59: "Un tanar de 16 ani care conducea dinspre Sag spre Timisoara, din cauza vitezei excesive, a patruns pe contrasens si a lovit un autoturism condus regulamentar", au precizat reprezentantii Politiei Judetene Timis.

In masina care a fost lovita se aflau patru persoane, iar in cea care a provocat accidentul, soferul si un pasager. Pasagerul a decedat pe loc, toate celelalte cinci victime fiind transportate la spital.

Deocamdata, nu s-a stabilit identitatea barbatului care si-a pierdut viata.

Politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru ucidere din culpa si pentru conducere pe drumurile publice fara a poseda permis si incearca sa stabileasa a cui este masina pe care o cunducerea adolescentul.

De asemenea, trebuie stabilit in ce conditii a ajuns acesta sa conduca masina.