Barbatul cu probleme psihice care a injunghiat mortal, vineri dimineata, o femeie pe care nu o cunostea pe o strada din localitatea argeseana Mioveni a fost arestat preventiv pentru treizeci de zile, dupa ce magistratii Tribunalului Arges au admis propunerea procurorilor, scrie News.ro. Decizia nu este definitiva.

Barbatul care a injunghiat mortal o femeie pe o strada din Mioveni a fost prezentat magistratilor Tribunalului Arges cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit portalului instantei, propunerea procurorilor a fost admisa, iar judecatorii au dispus "arestarea preventiva a inculpatului Minciunescu Alin, pe o perioada de 30 de zile de la 26.08.2017 la 24.09.2017 inclusiv".

Decizia magistratilor nu este definitiva, ea putand fi atacata in termen de 48 de ore.

O femeie a fost injunghiata in gat, vineri la pranz, in zona unei cofetarii din localitatea argeseana Mioveni si a murit la spital.

Agresorul, un barbat in varsta de 37 de ani, bolnav psihic care in urma cu doi ani a mai atacat o femeie in acelasi mod, a fost profesor in comuna Negrasi, judetul Arges, pana in urma cu cativa ani, iar in ultimii ani a fost internat de mai multe ori.

Politistii au stabilit ca el nu avea nicio legatura cu femeia de 69 de ani pe care a ucis-o.