Peste 500 de persoane protesteaza in Piata Victoriei fata de modificarile propuse la legile justitiei anuntate miercuri de ministrul Tudorel Toader. Oamenii scandeaza "PSD, ciuma rosie", dar si "Justitie, nu coruptie". Lumea a a inceput sa se adune inca de la ora 18.00, desi un eveniment creat de "Initiativa Romania" anunta un protest incepand cu ora 20.30.

ProtestFoto: Hotnews

Ora 22:30 Protestul s-a incheiat

Ora 21.40: Circulatia a fost blocata.

21.37: Lumea striga "Partid de hoti si de mafioti!"

Ora 21.31: Oamenii au intonat imnul Romaniei.

Ora 21.13: Peste 350 de persoane striga in Piata Victoriei "Demisia!", "DNA sa vina sa va ia!", "PSD, ciuma rosie!" si "Justitie, nu coruptie!"

Foto Alina Neagu/ HotNews

Foto Simona Chitu/ paginaVino in Piata! Justitia e in pericol!"

19.45 Aproximativ 50 de persoane s-au adunat la aceasta ora pentru a protesta fata noile modificari in justitie planificate de ministrul Tudorel Toader.

UPDATE Sunt aproximativ 15 persoane la acest moment in Piata Victoriei.

"Guvernarea PSD a poruncit, Tudorel Toader s-a executat!. După marțea neagră, propunerile de masacrare ale legilor Justiției prezentate astăzi de ministrul Justiției sunt punctul culminant al luptei împotriva DNA și justiției independente. Un om care spune răspicat "REZIST!" face mai mult pentru viitorul țării decât un guvern și o majoritate parlamentară cu apucături mafiote. Iar împreună putem să decidem noi viitorul. Vino în Piața Victoriei în această seară. Vom fi 2, vom fi 10, vom fi 100 sau poate câteva mii. Oricare dintre variante e mai bună decât să tăcem. Lupta anticorupție riscă să devină istorie fără implicarea noastră" este mesajul publicat pe pagina de Facebook a evenimentului creat de Initiativa Romania.