Circulatia tramvaiului 25 este blocata miercuri dimineata pe ambele sensuri dupa ce un tramvai a luat foc in zona AFI Cotroceni din Bucuresti, intre Vasile Milea - Razoare, anunta Antena 3. Pe aceeasi linie circula si tramvaiele 1, 8 si 11. De asemenea, circulatia rutiera in zona a fost intrerupta pe ambele sensuri. Patru persoane au acuzat dureri la membrele inferioare (posibil entorse) si vor fi transportate la spital.

Tramvai in BucurestiFoto: Hotnews

Ora 9:00: Circulatia pe Bulevardul Timisoara a fost reluata complet, dupa aproximativ 30 de minute de blocaj.

Potrivit reprezentantilor Brigazii Rutiere, a fost intrerupta circulatia rutiera pe ambele sensuri, politistii recomandand rute ocolitoare.

Potrivit ISU Bucuresti-Ilfov, incendiul s-a produs la partea de contactori, sub garnitura de tramvai, dar a fost lichidat in scurt timp, scrie Agerpres.

Patru persoane au acuzat dureri la membrele inferioare (posibil entorse) si vor fi transportate la spital, precizeaza ISU Bucuresti-Ilfov. La fata locului au actionat doua autospeciale de stingere, descarcerare si SMURD. Dintre cei raniti, doi au fost transportati la Spitalul Universitar si doi la Spitalul Elias. Pentru acordarea primului ajutor la fata locului si transportul la spital au actionat trei ambulante SMURD si o ambulanta SABIF.