Sindicalistii din Administratia Penitenciarelor afirma ca liberarea conditionata a lui Gigi Becali ar trebui revocata pentru ca acesta l-ar fi amenintat pe directorul Penitenciarului Jilava.

HotNews.roFoto: Hotnews

UPDATE 13.20 Gigi Becali a declarat la Antena 3 ca nu a amenintat-o pe directoarea de la Jilava. "Jucam table cu ea in puscarie. Eram idiot sa o amenint prin mesaje, sa las probe?", a spus el.

Comunicatul Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor (FSANP):

"Luni, 21 august 2017, am solicitat conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelormasuri ferme in legatura cu amenintarile pe care fostul detinut Gheorghe Becali, aflat in perioada de supraveghere dupa liberarea conditionata, a reunoscut public ca le-a adresat directorului Penitenciarului Jilava.

Ex-detinutul Gheorghe Becali a intervenit in direct intr-o emisiune de televiziune din data de 19 august 2017 (ora 17.43) unde a afirmat cat se poate de explicit ca i-a transmis o serie de mesaje de amenintare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv ca acesta nu a aprobat o noua invoire pentru varul sau, inca detinut, Victor Becali.

Consideram ca se impune sesizarea instantei de executare a pedepsei privative de libertate in legatura cu revocarea liberarii conditionate, dar si a organelor de urmarire penala pentru infractiunea de ultraj in forma calificata, fostul detinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)."

"O sa vedeti voi ce o sa patiti voi, criminalilor”, striga Becali, intr-o emisiune la Romania TV, la un reprezentant al Administratiei Penitenciarelor. Fragmentul relevant din emisiune a fost publicat pe Youtube de FSANP)

Becali spune ca i-a dat niste mesaje directoarei de la Jilava in care ii spune: “nu va e rusine, ma, pentru ce distrugeti voi un bunic?"