Numerosi sportivi si mai multe cluburi de fotbal au postat, joi, pe retelele de socializare, mesaje de sustinere pentru victimele atentatului de la Barcelona, dintre fotbalisti internationalul spaniol al echipei Real Madrid, Sergio Ramos, condamnand terorismul printr-o postare pe Twitter: "Barcelona. Nu terorismului. Nu dictaturii fricii", potrivit news.ro.

Real Madrid, FC Barcelona si Atletico Madrid, alaturi de alte grupari din La Liga, s-au declarat alaturi de toti cei afectati de atentat.

"Clubul Real Madrid este consternat de atentatul din Barcelona si este solidar cu victimele, cu familiile si prietenii lor", este mesajul gruparii madrilene.

"Cu inima grea din cauza atacului din orasul nostru. Forta si respect victimelor, familiilor lor si locuitorilor Barcelonei", a notat si FC Barcelona pe Twitter.

Gruparea Atletico Madrid s-a declarat extrem de afectata de "teribila veste venita de la Barcelona".

Si starul portughez Cristiano Ronaldo a postat un mesaj de sustinere: "Consternat de vestile venite de la Barcelona. Toata sustinerea familiilor si prietenilor victimelor".

"Cat de trist tot ce se intampla la Barcelona... Sunt alaturi de familiile victimelor, ranitilor, in aceste momente grele. AJUNGE", a scris si Fernando Alonso.

Tenismanul Rafael Nadal a scris ca este "distrus de ceea ce s-a intamplat la Barcelona". "Toata sustinerea mea familiilor afectate si orasului".

"Socat de ce s-a intamplat la Barcelona. Sunt alaturi de oras si de familiile victimelor", este mesajul fotbalistului Luis Suarez.

Marile cluburi de fotbal din afara Spaniei au postat, de asemenea, mesaje de solidaritate.