Un barbat neidentificat a fost accidentat mortal de tren, joi dupa-amiaza, in apropiere de Gara din Vaslui, varianta cea mai probabila luata in calcul de catre politisti fiind cea a unei sinucideri, scrie News.ro. Mecanicul de locomotiva a povestit anchetatorilor ca victima s-a asezat de-a latul pe sinele de cale ferata chiar inainte ca trenul sa treaca pe sectorul respectiv.

Din primele informatii oferite de politistii vasluieni, accidentul feroviar s-a petrecut in zona podului de fier de peste raul Delea din apropiere de Gara Vaslui, dupa ce trenul interregio Iasi - Bucuresti a lovit un barbat a carui identitate nu a fost inca stabilita.

Mecanicul de locomotiva a spus anchetatorilor ca barbatul, de aproximativ 50 de ani, s-a asezat de-a latul pe sinele de cale ferata chiar inainte de a trece trenul pe sectorul respectiv.

In timpul cercetarilor, politistii au gasit in zona accidentului si o sticla de bautura.

"Deocamdata, nu ne putem pronunta cu privire la cauza accidentului, insa, se pare, ca ar fi vorba despre o sinucidere. Se fac cercetari pentru identificarea persoanei", a declarat responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Reprezentantii Statiei CFR Vaslui au precizat ca circulatia trenurilor pe magistrala 660 nu a fost afectata, inclusiv trenul inter-regio Iasi - Bucuresti care a provocat accidentul reluandu-si cursa dupa cateva minute de intarziere.