Traficul rutier este blocat, miercuri dimineata, intre Arad si Oradea, pe DN 79, in zona localitatii Simand, unde trei TIR-uri care circulau in aceeasi directie s-au ciocnit, dupa ce unul dintre soferi nu a observat mai multe autovehicule oprite din cauza unor lucrari de intretinere a drumului, anunta News.ro. In urma accidentului, soldat cu un ranit, s-au format coloane de masini pe aproximativ 4 kilometri in ambele sensuri de circulatie.

Accidentul s-a produs la iesirea din localitatea Simand spre municipiul Arad, pe DN 79, martorii afirmand ca soferul unui TIR cu platforma de transport automobile, care era goala, nu a franat la timp pentru a opri la o coloana de masini.

Potrivit martorilor, pe marginea drumului au loc lucrari de intretinere a spatiului verde, fiind folosit un utilaj pentru taiat vegetatia, care se deplasa foarte incet. Din aceasta cauza, traficul a fost oprit pentru scurt timp, formandu-se o coloana de cateva autoturisme si doua TIR-uri.

Martorii spun ca trailerul, care circula in aceeasi directie, a intrat violent in ultimul automarfar din coloana, care a fost impins si a lovit TIR-ul din fata sa.

Soferul care nu ar fi fost atent si a povocat accidentul a fost ranit, fiind preluat de o ambulanta pentru a fi transportat la Spitalul Judetean Arad.

Politistii fac cercetari la fata locului. Politistii estimeaza ca traficul va fi reluat pe o banda, pentru a se circula alternativ pe ambele sensuri, in jurul orei 11.00.