Cetateanul tunisian declarat indezirabil pentru motive ce tin de implicarea in activitati adiacente terorismului a fost indepartat sub escorta de pe teritoriul Romaniei, informeaza Inspectoratul General pentru Imigrari (IGI) intr-un comunicat transmis joi si citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, la data de 2 august, Curtea de Apel Bucuresti a emis o hotarare prin care cetateanul de origine tunisiana, in varsta de 32 de ani, a fost declarat indezirabil pentru o perioada de 10 ani.

"In urma activitatilor intreprinse, politistii Inspectoratului General pentru Imigrari l-au depistat cu operativitate pe barbat, iar, in cursul serii, a fost pusa in aplicare hotararea instantei si efectuata misiunea de indepartare a strainului de pe teritoriul Romaniei. Totodata, dreptul de sedere al acestuia in calitate de membru de familie al unui cetatean roman a incetat", se mai arata in comunicat.

La iesirea din tara, pe numele cetateanului tunisian a fost instituit consemn nominal de nepermitere a intrarii in Romania pentru o perioada de 10 ani.