Sapte judecatori, pringtre care Daniela-Adriana Bina, de la Curtea de Apel Bucuresti si Ana Otilia Bombos, de la Tribunalul Bucuresti, au fost eliberati din functie, ca urmare a pensionarii, printr-un decret semnat miercuri de presedintele Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a semnat, miercuri, urmatoarele decrete:

Decret privind eliberarea din functia de judecator la Judecatoria Drobeta Turnu Severin a doamnei Liliana Grigorescu - pensionare, la data de 7 august 2017.

Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Salaj a doamnei Mirela-Teodora Lazoc - pensionare, la data de 1 septembrie 2017.

Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Salaj a doamnei Rada-Magdalena Pop - pensionare, la data de 1 septembrie 2017.

Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Bucuresti a doamnei Ana Otilia Bombos - pensionare, la data de 1 septembrie 2017.

Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Buzau a domnului Vasile Bratu - pensionare, la data de 1 septembrie 2017.

Decret privind eliberarea din functia de judecator, vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, a domnului Gheorghe Obersterescu - pensionare, la data de 1 septembrie 2017.

Decret privind eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Bucuresti a doamnei Daniela-Adriana Bina - pensionare, la data de 4 septembrie 2017.