Cinci persoane, printre care si un copil de doi ani, au ajuns la spital, in urma unui accident rutier care a avut loc, marti seara, in municipiul Constanta, dupa ce un taximetru si o alta masina s-au ciocnit, pentru scoaterea a doua victime din autoturisme fiind nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina la un accident rutier petrecut, marti seara, pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Constanta, dupa ce doua autoturisme, un taximetru si o Mazda, s-au ciocnit, potrivit news.ro.

La fata locului au fost trimise mai multe ambulante, dar si un echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, acesta din urma intervenind pentru scoaterea a doua persoane din masini, printre care si soferul taximetrului. In urma accidentului, cinci persoane au fost ranite, inclusiv un copil de doi ani, aflat in autoturismul Mazda. Cadrele medicale au stabilit ca victimele au suferit multiple traumatisme, aceastea fiind constiente.

Persoanele ranite au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru ingrijiri medicale. Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc accidentul