Ministerul Agriculturii vrea sa achizitioneze sase autoturisme, in valoare de aproape 413 mii de lei

de A.L.     HotNews.ro
Duminică, 30 iulie 2017, 23:57 Actualitate | Esenţial

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a lansat o procedura de licitatie deschisa pentru a-si cumpara sase autoturisme pentru parcul auto al ministerului, cu o valoare estimata la 412.941 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind pretul cel mai scazut, relateaza News.ro.

Conform unui anunt postat in SEAP, Ministerul Agriculturii intentioneaza sa incheie un contract de achizitii publice, pentru a achizitiona sase autoturisme.  

Garantia de participare este in valoare de 4.129 lei, reprezentand 1% din valoarea estimata a contractului de achizitie publica. In cazul in care garantia va fi in alta moneda decat leul, ea se va calcula la cursul leu/valuta comunicat de BNR din data publicarii anuntului simplificat.  

Totodata, garantia de participare se va constitui fie prin virament bancar si in contul Ministerului Agriculturii, fie printr-un instrument de garantare emis in conditiile legii de o societate bancara ori societate de asigurari care nu se afla in situatii speciale privind autorizarea sau supravegherea.  

Criteriul de atribuire al contractului este pretul cel mai scazut, data limita de depunere a ofertelor fiind 16 august 2017, ora 15.00. 

Principala sursa de finantare este reprezentata de "alte fonduri".

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

227 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version