La un an si noua luni de la tragedia din Colectiv care a curmat vietile a 65 de persoane, va avea loc un eveniment de comemorare in Parcul Bucur numit "Noape alba la #Colectiv".

Lumanari pentru victimele de la ColectivFoto: Hotnews

"In data de 30 iulie, incepand cu orele 20.00 si pana la orele 8.00 dimineata, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte alba la #Colectiv', intrucat se implineste un an si noua luni de la cumplita tragedie care ne-a indoliat inimile pe vecie. Haideti sa ne revedem si sa nu ii dam uitarii pe cei care nu se mai afla fizic printre noi. Sa venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumanari, candele, fotografii",este mesajul de pe pagina de Facebook a Asociatiei Colectiv GTG 3010.

Sambata inca un ranit si-a pierdut viata.

"65! Numarul victimelor dupa tragedia Colectiv creste. Dumnezeu sa te odihneasca, Razvan!", este anuntul postat sambata seara pe pagina de Facebook a Asociatiei Colectiv GTG 3010.

Duminica dimineata, familia acestuia a transmis duminica unmesaj:

"Respectam dorinta oamenilor de a ne fi alaturi, precum si nevoia de informare a tuturor. Dar, dincolo de numarul 65, se afla suferinta noastra, a familiei si prietenilor lui Razvan. Ne alina gandurile bune si faptul ca atatia oameni devin partasi la durerea noastra, dar facem un apel la discretie si decenta. Vrem sa ne ducem pe ultimul drum fiul si prietenul in liniste. Va multumim pentru intelegere!"