O locomotiva care tracta sapte cisterne cu butan a luat foc in mers, joi dimineata, in localitatea Topolovatu Mare, din judetul Timis, existand pericol de explozie in conditiile in care nu s-a reusit decuplarea vagoanelor, relateaza News.ro.

UPDATE Echipajele de interventie au reusit sa decupleze locomotiva de la cisternele cu butan gaz, fiind astfel indepartat pericolul de explozie, iar pompierii au reusit sa stinga incendiul izbucnit la locomotiva, fara a exista victime.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Banat" din judetul Timis, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro ca un incendiu a izbucnit la o locomotiva in localitatea Topolovatu Mare, din judetul Timis.

"Din primele informatii un incendiu a izbucnit la o locomotiva care tragea sapte cisterne cu butan gaz. Acum se deplaseaza la locul incidentului echipaje ale ISU. Se pare ca a luat foc locomotiva si nu se reusea decuplarea cisternelor, existand pericolul de exploziei", a declarat Elena Megherea.

La locul interventiei s-au deplasat sase autospeciale ale ISU Timis si doua echipaje SMURD, precum si patru ofiteri, inclusiv inspectorul sef al ISU "Banat", Lucian Mihoc.