Liviu Dragnea a declarat luni ca parchetele din Romania ar trebui sa se ocupe si de ce se intampla in vami cu importurile de legume, fructe si carne, adaugand ironic, ca “sigur nu e o chestiune atat de importanta ca Brazilia”.

Liviu DragneaFoto: Captura Privesc.eu

Reactia liderului PSD a venit dupa ce i s-a pus o intrebare privind o declaratie a Laurei Codruta Kovesi, care a spus intr-un interviu pentru ziare.com ca “o sa ne continuam treaba, cat vor vom fi lasati, pentru ca noi ne luptam cu mafia”.

“Nu stiu ce viziune au procurorii- sefi, a raspuns Dragnea”, adaugand ca ar trebui sa fie anchetati cei care scot bani din Romania.

Am mai vorbit despre mafia din cele doua categorii de import, legume-fructe si carne si produse din carne, a declarat liderul PSD.

“N-am vazut o ancheta serioasa cu ce se intampla in vami, de ce cele 14 scanere nu mai merg”, el acuzand ca acestea tot sunt lovite de camioane si stricate iar piesele de schimb vin greu.

“Sigur nu e o chestiune atat de importanta ca Brazilia”, a spus, ironic, Dragnea, facand referire la seria de investigatii Rise Project privind afacerile pe care le-ar avea in tara sud-americana.