Circulatia feroviara intre Tandarei si Murgeanca este inchisa din cauza deraierii in cursul acestei dimineti a unui tren de marfa. Mai multe trenuri au fost anulate, iar la trenurile cu plecare din Constanta si Buzau si care au ca destinatie finala Buzau, Constanta si Galati, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloce auto intre Movila - Murgeanca si retur.

UPDATE 14.10:Doarece circulatia feroviara pe linia Tandarei - Murgeanca este in continuare inchisa, CFR anunta ca, la trenurile cu plecare din Constanta si Buzau si care au ca destinatie finala Buzau, Constanta si Galati, transportul pasagerilor se va realiza cu mijloce auto intre Movila - Murgeanca si retur.

-R 8224 Constanta (plecare 16.08) - Fetesti (plecare 18.02) - Movila - Tandarei - Murgeanca - Buzau va circula pana la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanta Murgeanca - Buzau.

-R 8223 Buzau (plecare 16.20) - Murgeanca - Tandarei - Movila - Fetesti - Constanta va circula pana la Murgeanca, de la Murgeanca la Movila se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanta Movila - Constanta.

-IR 1971 Constanta (plecare 18.35) - Fetesti (sosire 19.48) - Movila - Tandarei - Murgeanca - Galati va circula pana la Movila, de la Movila la Murgeanca se asigura transbordarea pasagerilor cu mijloace auto la tren pe distanta Murgeanca - Galati.

UPDATE 13.10 CFR anunta anularea a inca doua trenurilor pe distanta Tandarei - Fetesti.

Ca urmare a inchiderii circulatiei in statia Tandarei, intervin modificari in circulatia urmatoarelor trenuri:

- R 8036 Constanta - Fetesti (plecare 13.24) - Tandarei (sosire 13.59) este anulat pe distanta Tandarei - Fetesti;

- R 8571 Tandarei (plecare 14.59) - Fetesti (sosire 15.34) este anulat pe intreaga distanta.

---------------

Stire initiala

"Incepand din intervalul orar 08.57 - 10.00 urmatoarele trenuri sunt afectate si oprite in statiiile Murgeanca hm si Movila hm.

- IR 1970 Galati - Constanta

- R 8221 Buzau - Constanta

- R 8222 Constanta - Buzau", a anuntat CFR, adaugand ca pasagerii trenurilor au fost sau sunt trasbordati cu mijloace auto intre statiile Murgeanca hm si Movila hm si retur, de unde vor continua calatoria catre statiile Constanta si Buzau cu trenuri suplimentare".

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate si vor sa renunte la calatorie, vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/calatoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferata, in vigoare. Mai multe detalii despre conditiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro.