Un turist britanic a murit si alti doi au fost raniti, duminica dupa-amiaza, dupa ce au fost loviti de o masina pe un drum judetean din Tulcea, in timp ce mergeau cu bicicletele.

Un sofer, in varsta de 20 de ani, a lovit duminica dupa-amiaza trei bicilisti britanici, cu varste cuprinse intre 56 si 60 de ani. In urma impactului, unul dintre cetateni a murit, iar ceilalti doi au fost raniti, potrivit politistilor citati de News.ro.

La fata locului s-au deplasat mai multe autospeciale, dar si un elicopter SMURD. Unul dintre turisti britanici a fost gasit in stop cardio-respirator, iar medicii au incercat sa il resusciteze, insa fara rezultat.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Tulcea, unul dintre raniti are un traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic si traumatism la maini si a fost preluat de elicopter si transportat la Galati.

Cel de-al doilea ranit, care are un traumatism cranian, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Tulcea, fiind constient.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs accidentul.