Din cauza unui accident in care au fost implicate doua autoturisme, circulatia rutiera pe DN1 Ploiesti - Brasov a fost oprita la ora 08.15, la kilometrul 127+400 de metri (localitatea Busteni), traficul fiind reluat dupa mai putind e o ora.

UPDATE 09.17: Traficul rutier a fost reluat in conditii normale. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, un sofer ar fi patruns pe contrasens, masina la volanul careia se afla izbindu-se puternic de o alta care venea din sens opus. O persoana a ramas incarcerata, la fata locului intervenind, pentru scoaterea acesteia, 15 pompieri militari, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Prahova, Raluca Vasiloae. Doi barbati, de 55, respectiv 60 de ani, au fost preluati pentru a fi dusi la spital, unul cu traumatism la clavicula, iar celalalt cu traumatism la membre.

De asemenea, centrul INFOTRAFIC noteaza ca, pe parcursul zilei, pe autostrada A1, pe sensul de mers Bucuresti - Pitesti, intre kilometrii 10+500 de metri si 40, se vor executa lucrari de refacere a marcajelor rutiere(se va lucra pe tronsoane de maxim 400 de metri).

Politistii le recomanda conducatorilor auto sa ruleze cu atentie sporita si sa schimbe din timp banda de circulatie, nu inainte de a semnaliza.