Un copil de 12 ani din Iasi a ajuns la spital, luni, cu traumatism cranio-cerebral, dupa ce a fost lovit pe trotuar de un cablu care se agatase de trapa unui autobuz aflat in mers, scrie news.ro.

Incidentul s-a petrecut luni in cartierul iesean Galata. Copilul astepta la semafor intr-o intersectie si a fost lovit de un cablu, care a fost agatat de trapa unui autobuz.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al ambulantei, minorul fiind transportat la Spitalul de Copii Sfanta Maria in stare de inconstienta.

"Am fost solicitati prin 112 sa intervenim pentru un copil lovit de un cablu in Galata. Minorul a fost gasit cu traumatism cranio-facial, comotie cerebrala, plagi taiate de cablu in regiunea buzelor, fractura de maxilar si fracturi dentare. Victima a fost transferata la Spitalul de Copii Sfanta Maria", a declarat Neculai Pralea, purtator de cuvant al Serviciului de Ambulanta din Iasi.

Conducerea societatii locale de transport sustine ca regreta incidentul, precizand ca este vorba despre un cablu TV, care este posibil sa fi fost afectat in urma furtunii violente de vineri.

Politistii ieseni au declansat cercetari in acest caz. Totodata, a fost deschis dosar penal in rem pentru vatamare corporala din culpa.