Actorul Johnny Depp a prezentat scuze publice, vineri seara, dupa ce a evocat, in gluma, asasinarea lui Donald Trump, la Glastonbury, un renumit festival muzical din Marea Britanie, unde starul hollywoodian a spus ca "a sosit poate timpul" ca un actor sa il asasineze pe presedintele american, informeaza AFP, citata deAgerpres.

Johnny DeppFoto: Captura YouTube

Starul francizei "Piratii din Caraibe" a transmis un comunicat de presa revistei People in care afirma ca frazele pe care le-a rostit la festivalul Glastonbury "nu au iesit asa cum (el) isi dorise".

"Am incercat doar sa fiu amuzant, nu sa fac rau cuiva", a adaugat celebrul actor american.

Depp a insinuat ca ar vrea sa il ucida pe Donald Trump, in timpul unui discurspe care l-a sustinut la festivalul Glastonbury, inainte de o proiectie a filmului sau, "The Libertine" (2004).

Johnny Depp a intrebat persoanele din public daca il pot aduce pe Donald Trump, atragand o reactie negativa din partea acestora.

"Ati inteles complet gresit. Cand a fost ultima data cand un actor a asasinat un presedinte?", a continuat Johnny Depp.

"Vreau sa clarific. Eu nu sunt actor. Eu imi castig traiul mintind, dar a trecut ceva vreme (de la asasinat, n.r.). Poate ca a venit timpul", a adaugat actorul.