Un numar de 18 persoane ranite in accidentul de autocar petrecut aseara pe DN 73 A intre Paraul Rece si Rasnov se mai afla internate in doua spitale din Brasov, transmite Agerpres.

La Spitalul Clinic Judetean de Urgenta au ajuns, vineri seara, dupa accident, un numar de 28 de victime la sectia UPU. Dintre acestea, 17 au ramas internate, noua nu au necesitat internare si doua au refuzat internarea.

Din cele 17 internate, noua se afla la sectia ortopedie, sapte la neurochirurgie si una la sectia de chirurgie plastica, potrivit doctorului Camelia Ciobanu, medic coordonator UPU al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta.

La Spitalul Militar au ajuns, vineri seara, un numar de noua persoane, din care in dimineata zilei de sambata a mai ramas doar o persoana cu traumatism cranio-facial si fractura de piramida nazala, redusa chirurgical, potrivit sursei.

In autocarul ce a facut accident vineri seara se aflau 37 de persoane, romani si straini, care se indreptau spre un teambuilding ce urma sa aiba loc la o cabana din zona Rasnovului.

Politistii rutieri au stabilit ca accidentul de pe DN 73 A s-a produs din cauza soferului autovehiculului, care a pierdut controlul volanului intr-o curba.