Doi barbati si o fetita de opt ani au murit, iar o alta fata de 12 ani si mama copilelor au fost grav ranite, intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 3, in dreptul localitatii Stefanesti, din judetul Calarasi, dupa ce o masina s-a izbit violent de un copac, transmite News.ro.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Barbu Stirbei" al judetului Calarasi, Ovidiu Tataranu, a declarat ca joi seara, pe DN3, o masina in care se aflau cinci persoane, intre care doi copii, a intrat intr-un copac, in dreptul localitatii Stefanesti, apartinand comunei Ileana, impactul fiind deosebit de violent.

In urma accidentului, doi barbati si o fetita de opt ani au decedat, iar o alta fata in varsta de 12 ani, precum si mama celor doua copile au fost ranite foarte grav, a precizat sursa citata.

"Medicul de pe ambulanta a cerut ajutorul unui elicopter SMURD din Bucuresti, cu medic, pentru a o prelua pe fata de 12 ani, aflata intr-o stare extrem de grava, fiind intubata, si a o transporta la un spital din Capitala. De asemenea, mama celor doua fete, cu traumatisme mai usoare, a fost transportata cu ambulanta tot la un spital din Bucuresti", a declaratTataranu.