Mai multi pompieri, politisti si trei scafandri cu o barca intervin, joi noapte, in zona digului Braila - Galati, unde o masina a cazut intr-un canal de irigatii. Echipele de interventie nu stiu, deocamdata, daca in masina aflata sub apa este vreo persoana sau daca ocupantii autoturismului au reusit sa se salveze, potrivit news.ro.

UPDATE: Echipele de interventie nu au gasit nicio persoana in masina cazuta intr-un canal de irigatii din zona digului Braila - Galati

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Braila, colonelul Stefan Stoian, un apel venit joi noapte la Serviciul de Urgenta 112 a anuntat ca intr-un canal de irigatii din zona digului Braila - Galati se afla un autoturism care are farurile aprinse.

La fata locului s-au deplasat mai multi politisti, pompieri, membri ai echipei de Descarcerare si trei scafandri care vor intra in apa pentru a vedea daca in autoturism se afla vreo persoana.

Deocamdata, echipele de interventie nu stiu daca ocupantii autoturismului au reusit sa se salveze ori se afla inca in masina.

Conform lui Stoian, interventia se anunta a fi de durata si cu un grad mare de dificultate, prioritara, la acest moment, fiind salvarea eventualelor victime.

Cel mai probabil, masina va fi scoasa din apa vineri, cu ajutorul unei macarale.