O vila din localitatea Golesti, judetul Vrancea, a ars, miercuri seara, intr-un incendiu provocat de un trasnet, paisprezece pompieri intervenind pentru stingerea acestuia in timp ce ploua torential, potrivit news.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vrancea, Florin Olaru, trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale din cadrul Detasamentului Focsani au intervenit, miercuri seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodarie din localitatea Golesti.

Focul a izbucnit la o casa cu parter, un etaj si mansarda, flacarile distrugand mansarda locuintei si acoperisul.

In urma cercetarilor, pompierii din cadrul ISU Vrancea au stabilit ca incendiul a fost provocat de un trasnet in timpul vijeliei.

Tot in urma ploii torentiale de miercuri seara, cateva curti au fost inundate in localitatea Vanatori, apa masurand 20 - 30 de centimetri, pompierii intervenind in sprijinul oamenilor cu motopompe.

De asmenea, mai multe strazi din Focsani au fost inundate.

O femeie cu un copil a solicitat sprijinul pompierilor miercuri dupa-amiaza, dupa ce masina la volanul careia se afla nu a mai putut inainta din cauza apei strinse intr-un pasaj din Focsani.