Niciuna dintre demisiile ministrilor nu a a ajuns la cabinetul premierului pana joi dimineata, la ora 9.30. Reamintim ca Liviu Dragnea a anuntat miercuri searat ca toti ministrii PSD din Guvernul Grindeanu au demisionat, cu o singura exceptie - ministrul Comunicatiilor, despre care a afirmat ca e plecat in strainatate si va trimite demisia pe email.

La randul sau, premierul Sorin Grindeanu le-a cerut "responsabilitate" ministrilor demisionari. "Vreau sa-i indemn la responsabilitate pe cei care sunt ministri: demisiile intra in vigoare cand sunt trimise de premier catre Presedintie si Presedintia ia act de ele".

13.10 Demisiile ministrilor au ajuns la cabinetul premierului, insa, deocamdata, nu sunt transmise presedintelui Klaus Iohannis.

10.44: La cabinetul premierului nu au ajuns inca demisiile, dar probabil sunt la Secretariatul General.

10.20: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, joi, ca, din ce stie, demisiile ministrilor PSD si ALDE au fost deja depuse la Secretariatul General al Guvernului, insa nu toti membrii Cabinetului au facut acest gest, asa cum afirma, miercuri, presedintele PSD, Liviu Dragnea. "Eu cred ca s-au inregistrat demisiile, nu stiu, nu am aceasta confirmare. Demisiile noastre au ajuns la Secretarul General al Guvernului. (...) Pana cand demisia nu se publica in Monitorul Oficial ocupam inca aceste portofolii, dar trebuie sa avem grija sa nu ne depasim competentele expres prevazute de lege", a spus ea.