Un avion al companiei Tarom s-a intors pe aeroportul din Bruxelles, dupa probleme aparute la motor, la 20 de minute de la decolare, anunta Digi24.

HotNews.roFoto: Hotnews

Zborul RO372 se afla inca in spatiul aerian belgian in momentul in care pilotii au sesizat problema, potrivit site-ului FlightRadar.

Compania aeriana nu a oferit deocamdata precizari legate de acest incident.

Avionul Boeing 737 urma sa aterizeze pe Otopeni in jurul orei 13.00. Aeronava are o vechime de 13 ani si jumatate.

Printre pasageri se numara si jurnalistul Rares Bogdan, de la Realitatea TV, care a scris pe pagina sa de Facebook:

"Stiti cum este sa ajungi deasupra plafonului de nori in plina urcare spre 7/8.000 si sa auzi o bubuitura groaznica in burta avionului? Va spun eu.... E groaznic de neplacut. Au trecut mai putin de 10 minute de la decolare, urma un zbor de aproape 3 ore intre Bruxelles si Bucuresti. Apoi un comandant calm si hotarat care intra peste sefa de Cabina care avea la randul sau o voce linistita care incerca sa insufle calm, pentru a da siguranta celor peste 100 de pasageri, ca a luat hotararea sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul Bruxelles de pe care abia plecasem...intoarce avionul, sa va tineti stranse centurile de siguranta si sa nu intrati in panica. Am aterizat!!!!! Cu bine. Update: Gata. Probleme grave cu un motor. A cedat in aer. Ne debarca. Revin cu amanunte."