Un barbatul a intrat, sambata seara, cu masina, in terasa unui cazinou din centrul municipiului Satu Mare, fara ca gestul sau sa provoace victime. Acesta s-a predat duminica politistilor, care fac cercetari pentru distrugere si tulburarea ordinii publice, informeaza News.ro.

UPDATE 12.45Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Satu Mare, Raducu Silaghi, a declarat ca soferul s-a predat la Politie, cel mai probabil el cedand "la presiunea mediatica".

Silaghi declarase duminica dimineata ca soferul a fost indentificat, dar nu fusese inca prins de politisti, el fiind dat in consemn la frontiera.

Silaghi a precizat ca patronul cazinoului din municipiul Satu Mare, a carui terasa a fost distrusa de barbat, a depus plangere la Politie pentru distrugere.

Potrivit sursei citate, in urma incidentului de sambata seara nicio persoana nu a fost ranita, neexistand nicio sesizare in acest sens.

Site-ul local PresaSM.ro arata, citand martori ai incidentului, ca soferul masinii ar fi incercat astfel sa se razbune pe oamenii de ordine, care nu i-au permis accesul in cazinoul din centrul municipiului Satu Mare, din cauza unor probleme mai vechi.

El s-a urcat in masina si a intrat cu autoturismul in terasa, fiind la un pas sa loveasca mai multi copii aflati in zona.

Surse judiciare au declarat pentru PresaSM.ro ca barbatul avea permisul suspendat.