Directorul de comunicare al presedintelui Trump, Mike Dubke, vrea sa plece dupa doar trei luni in postul de la Casa Alba, a anuntat consilierul prezidential Kellyane Conway marti, potrivit Reuters.

Donald TrumpFoto: Captura YouTube

Si-a exprimat dorinta de a parasi Casa Alba, dar a spus foarte clar ca nu o va face inainte de turneul extern al presedintelui, a afirmat Conway la Fox News, facand referire la vizitele lui Trump din Orientul Mijlociu si Europa ce s-au incheiat duminica.

Dubke, patronul unei firme de comunicare ce a fost adus in Administratia Trump in martie, si-a inaintat demisia pe 18 mai, dar nu a stabilit o data a plecarii, potrivit Axios News, care a scris prima despre demisie.

El pleaca in conditiile in care Casa Alba planuieste o reorganizare strategica pentru a se ocupa de acuzatiile de legaturi cu Rusia in campania prezidentiala. Este in plan inclusiv o “camera de razboi” pentru combaterea intrebarilor si acuzatiile care se aduc.

Potrivit unor oficiali din adminsistratie si a unor apropiati ai lui Trump, presedintele american intentioneaza sa aduca forte noi la Casa Alba, inclusiv profesionisti ai politicii precum fostul sef de campanie al lui Trump si mai multi avocati.