Doi barbati suspectati ca l-au impuscat vineri pe un tanar pe o strada din municipiul Braila au fost prinsi sambata seara, intr-o locuinta de pe raza localitatii Surdila Greci, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al IPJ Braila, Laura Dan.

"Au fost prinse cele doua persoane suspecte si vor fi conduse la audieri in vederea continuarii cercetarilor. Suspectii au fost depistati intr-o locuinta de pe raza localitatii Surdila Greci", a precizat Laura Dan.

Tanarul impuscat vineri pe o strada din municipiul Braila a murit sambata dimineata, la Spitalul Judetean de Urgenta, unde fusese internat in stare critica, dupa ce asupra sa s-au tras mai multe gloante, iar trei l-au nimerit in abdomen si antebrat, a afirmat directorul medical al spitalului, Alina Neacsu.

"In ciuda eforturilor medicilor, tanarul nu a putut fi salvat. Prezenta leziuni incompatibile cu viata", a mentionat Alina Neacsu.

Un barbat de 28 de ani din Braila a fost impuscat vineri dupa-amiaza, in strada, in timp ce se afla intr-o masina.

Arma cu care s-a tras asupra barbatului este una letala, au precizat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, victima ar face parte dintr-o grupare interlopa din Braila, iar cel care a tras asupra lui este dintr-o grupare rivala. Incidentul s-a petrecut la intersectia strazii Ardealului cu Ion Ghica, din cartierul Islaz, in spatele unei scoli.