Politia Romana va organiza, marti, un exercitiu demonstrativ, in Gara de Nord din Capitala si in perimetrul exterior al acesteia privind modul de interventie in caz de alerta cu bomba, informeaza Inspectoratul General.

Astfel, in intervalul orar 11.00-13.00, in Gara de Nord din municipiul Bucuresti si in perimetrul exterior al acesteia, se va desfasura un exercitiu demonstrativ, privind modul in care politistii si celelalte structuri cu atributii in domeniu intervin in cazul unui apel prin care se transmite o amenintare cu dispozitive explozive improvizate

Pe timpul desfasurarii acestei activitati, circulatia rutiera va fi restrictionata pe B-dul. Dinicu Golescu, Piata Garii de Nord si Calea Grivitei.

De asemenea, accesul in Gara de Nord va fi restrictionat la intrarea ,,Coloane", precum si in interiorul acesteia, in zona dintre intrarea ,,Coloane" si ,,Biroul Informatii", pe ambele culoare.

IGPR recomanda cetatenilor sa nu intre in panica si sa respecte indicatiile politistilor si ale celorlalte forte aflate la fata locului.