Aproximativ 200 de persoane au participat, sambata, la Marsul Normalitatii, scandand "Romania nu-i Sodoma" si "Salvam, salvam familia normala". Totodata, acestia au o pancarta cu Donald Trump, pe care scrie "Sustin casatoria dintre un barbat si o femeie". Sustinatorii "familiei traditionale" au mers intre Piata Victoriei si Patriarhie.

marsul normalitatiiFoto: Facebook-Noua Dreapta UK

UPDATE 17.08Marsul s-a incheiat, la baza Dealului Patriarhiei ajungand aproximativ 80 de manifestanti din cei circa 200 care s-au aflat in coloana.

UPDATE 15.01 Circa 200 de persoane participa, sambata, la Marsul normalitatii, organizat de alianta politica BINE (Blocul Identitatii Nationale in Europa), "in sprijinul valorilor familiei crestine traditionale". (Agerpres)

Noua Dreapta a distribuit cateva poze de la "Marsul Normalitatii":

Participantii la manifestatie au pancarte care avertizeaza ca familia traditionala e in pericol si acuza Curtea Constitutionala pentru tergiversarea deciziei privind casatoriile homosexuale. Unii au fotografii ale presedintelui SUA Donald Trump, insotite de mesaje de sustinere pentru casatoria dintre un barbat si o femeie, relateaza News.ro.

Oamenii au si steaguri ale Partidului Noua Dreapta, dar si drapele si pancarte cu "Familia traditionala e in pericol, veniti sa o aparam", "Rusine Curtea Constitutionala a Romaniei" si cu fotografia presedintelui SUA, Donald Trump, pe care scrie "Sustin casatoria dintre un barbat si o femeie".

Participantii la mars au desfasurat un drapel tricolor, dar si un banner cu mesaje in favoarea familiei alcatuite dintr-un barbat si o femeie.

Inainte de a parasi pleca spre Patriarhie, cei adunati in Piata Victoriei au rostit o rugaciune.

Marsul este programat sa aiba loc pe traseul Piata Victoriei - Bulevardul Lascar Catargiu - Piata Romana - Bulevardul Magheru - Bulevardul Nicolae Balcescu - Piata Universitatii - Bulevardul I.C. Bratianu - Strada Halelor - Splaiul Independentei - Aleea Dealul Mitropoliei.

Manifestatia este organizata de partidele Noua Dreapta, Romania Mare si Romania Unita, care formeaza impreuna Blocul Identitatii Nationale in Europa (BINE).

Incepand cu ora 17.00 si pana la 19.30, traficul rutier va fi restrictionat pentru desfasurarea Marsului Diversitatii care se va desfasura pe traseul pe Sos. Kiseleff de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei si pe strazile care acced in Sos. Kiseleff.