Un pilot de la Scoala de Aviatie de la Boboc, baut fiind si cu permisul suspendat, a provocat un accident in centrul municipiului Buzau, apoi a incercat sa fuga de la locul faptei, fiind insa prins de politistii locali, transmite News.ro.

Tanarul a refuzat sa sufle in etliotest si nici nu a acceptat sa-i fie prelevate probe la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

Accidentul a avut loc, joi seara, intr-o zona aglomerata a muncipiului Buzau, dupa ce, pilotul, in varsta de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism BMW, a scapat masina de sub control si a intrat intr-un stalp de pe marginea drumului.

Ulterior, barbatul a abandonat masina avariata si a vrut sa fuga, alaturi de un pasager aflat cu el in autoturism, asemenea aflat in stare avansata de ebrietate. Cei doi au fost insa prinsi de politistii locali.

"Dupa producerea accidentului, soferul si pasagerul aflat in dreapta sa au fugit de locul accidentului, dar au fost opriti de politistii locali si predati organelor de cercetare", a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Buzau, Doru Dumitrascu.

Dupa accident, soferul a refuzat sa sufle in etilotest dar si sa-i fie recoltate probe de sange la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

In urma cercetarilor, politistii au constatat ca tanarul are permisul suspendat din 6 martie, tot pentru consum de alcool la volan.

Barbatul este pilot la Unitatea de la Boboc, din judetul Buzau, el fiind fiul unei judecatoare si al unui general de armata.