Cinci persoane, intre care si un copil in varsta de 12 ani, au fost ranite, luni seara, intr-un accident produs in judetul Constanta, dupa ce doua masini s-au ciocnit, pentru scoaterea a doi raniti fiind necesara interventia unui echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea, anunta news.ro.

Potrivit reprezentantilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina la un accident rutier produs intre localitatile Medgidia si Cuza Voda.

La fata locului s-au deplasat o autospeciala ISU de la Statia Medgidia, un echipaj SMURD si doua ambulante ale Serviciului Judetean.

In urma impactului dintre cele doua autoturisme - un BMW inmatriculat in Bulgaria si o masina cu numere de Calarasi -, cinci persoane au fost ranite, iar pentru scoaterea a doua dintre acestea a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, o femeie in varsta de 36 de ani a suferit un traumatism cranian, un traumatism toracic si o fractura la picior, un baiat de 12 ani are traumatism la picior si traumatism cranio-cerebral, iar dintre cei trei barbati raniti, doi au avut traumatisme cranio-cerebrale, iar al treilea, traumatism toraco-abdominal. Doi dintre raniti au fost dusi la Spitalul Judetean Constanta, iar ceilalti trei la Spitalul Municipal Medgidia.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.