Ministerul Apărării Naţionale a demarat două proceduri de licitaţie deschisă pentru a achiziţiona măsline negre, verzi şi blonde, precum şi legume şi fructe pentru Unitatea Militară de la Constanţa, cu valori estimate de 51.522 lei, respectiv 12.620 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cele mai scăzut, scrie News.ro.

Potrivit unui anunţ postat pe SEAP, MApN vrea să încheie un contrat de achiziţii publice, al cărui obiectiv este furnizarea de măsline de masă negre, verzi şi blonde pentru unităţile militare din Forţele Navale.

Valoarea estimată a contractului este de 51.522 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Ofertanţii au posibilitatea să depună ofertele până la data de 15 mai, ora 15.00, principala sursă de finanţare fiind fonduri bugetare.

MApN mai doreşte să încheie un contract de achiziţii publice pentru furnizarea de legume şi fructe pentru Unitatea Militară de la Constanţa, valoarea estimată fiind de 12.620 lei.

Conform anunţului postat pe SEAP, obiectivul contractului este achiziţionarea de cartofi, ceapă galbenă /albă de vară, păstârnac, ţelină, morcovi proaspeţi, vinete, ardei gras, roşii, dovlecei, castraveţi proaspeţi, varză albă şi fructe proaspete (mere).

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, data limită de depunere a ofertelor fiind 12 mai, ora 15.00.

Sursa de finanţare este reprezentată de fonduri bugetare.