Politistii constanteni l-au retinut, miercuri seara, pe principalul suspect al tentativei de omor care a avut loc duminica dimineata, in parcarea unui club din Mamaia, cand un barbat a fost injunghiat, acesta fiind retinut pentru 24 de ore si dus in arestul IPJ Constanta, potrivit news.ro.

Potrivit politistilor, in urma cercetarilor desfasurate in cazul comiterii infractiunii de tentativa de omor din statiunea Mamaia, de la sfarsitul saptamanii trecute, oamenii legii au reusit identificarea principalului suspect. Acesta este un barbat in varsta de 26 de ani, din Navodari. Miercuri seara, el a fost retinut pentru 24 de ore pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor.

Barbatul a fost dus in arestul IPJ Constanta, iar joi va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Duminica dimineata, a avut loc un conflict intre mai multi tineri, in parcarea unui club din Mamaia. La un moment dat, unul dintre ei, un barbat in varsta de 30 de ani, din Constanta, a fost injunghiat in spate, de o persoana ramasa neidentificata. Victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Barbatul a fost internat in sectia ATI Chirurgie, iar reprezentantii unitatii medicale au spus ca starea sa de sanatate este stabila. Politistii au deschis atunci o ancheta pentru identificarea si tragerea la raspundere a agresorului.