A inceput Evaluarea Nationala la clasa a IV-a. Peste 135.000 de elevi au fost asteptati, miercuri, la proba la Limba romana

de Nicoleta Onofrei     HotNews.ro
Miercuri, 3 mai 2017, 12:24 Actualitate | Esenţial

Evaluare nationala
Foto: Pixabay
Peste 135.000 de elevi au fost asteptati astazi sa sustina proba la Limba romana a Evaluarii Nationale de la finalul clasei a IV-a. Conforma calendarului, joi, acestia sustin proba la Matematica, iar vineri elevii apartinand minoritatilor nationale vor da proba la Limba materna. 

Elevii au avut la dispozitie 60 de minute pentru rezolvarea testului. 

Rezultatele individuale obtinute la Evaluarea Nationala nu se afiseaza, nu se comunica public si nu se inregistreaza in catalogul clasei. 

Subiectele testelor vor fi publicate, la ora 15.00, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Dupa administrarea testelor pentru Evaluarea Nationala la clasa a IV-a, prin procedura separata, Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE) realizeaza esantionarea unitatilor de invatamant, iar lista unitatilor de invatamant selectate in esantion urmeaza sa fie comunicata ulterior inspectoratelor scolare / unitatilor de invatamant.  

Pentru unitatile de invatamant selectate in esantion, testele administrate in cadrul Evaluarii la clasa a IV-a si documentele intocmite pentru buna administrare a acesteia se transmit la CNEE, in conformitate cu o procedura separata. Rezultate Evaluarii Nationale din unitatile de invatamant esantionate urmeaza sa fie utilizate in vederea intocmirii raportului national privind diagnoza sistemului de invatamant la nivel primar. 

Calendarul Evaluarii Nationale de la finalul clasei a IV-a 2017: 


3 mai 2017: Limba romana 

4 mai 2017: Matematica 

5 mai 2017: Limba materna 

Calendarul Evaluarii Nationale de la finalul clasei a VI-a 2017: 

10 mai 2017: Limba si comunicare 

11 mai 2017: Matematica si stiinte Testarile de la finalul clasei al VI-a sunt interdisciplinare. 

Testul de limba si comunicare cuprinde Limba si literatura romana si Limba moderna, iar testul de Matematica si stiinte cuprinde Matematica, Fizica si Biologie.


Citeste mai multe despre   [P] 1000 inseamna mai mult decat un numar

Angajatii sunt resursa cea mai importanta in orice companie, iar in cazul unui business de servicii, succesul se bazeaza pe resurse umane competente si implicate, care aduc plus valoare in relatia cu clientii. Societe Generale European Business Services, centrul care ofera servicii profesionale cu valoare adaugata in domenii precum finante, achizitii, resurse umane, KYC (Know Your Customers) si servicii de IT pentru grupul Societe Generale, a ajuns la pragul de 1000 de angajati in doar 6 ani de la infiintare.

1032 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică