Cateva zeci de persoane au protestat duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti impotriva adoptarii unei legi a gratierii in Parlament, dupa ora 21:00 numarul protestatarilor fiind de aproximativ 80, potrivit Agerpres. Cei prezenti au fluturat steaguri tricolore, au afisat pancarte pe care scrie: "#rezist", "#insist", "Nu vrem gratiere" si au strigat "Romania cere/ fara gratiere", "Hotii", "Incompetentii", "Zi de zi, aici vom fi", "PSD, ciuma rosie", "Demisia".

"Suntem adeptii ideii ca legislatia penala a Romaniei ar trebui inasprita in continuare", a declarat unul dintre protestatari.

"Protestam si impotriva guvernului, dar si a Parlamentului. Acesta pritoceste din nou niste legi cu niste amendamente care sa protejeze coruptii, iar guvernul (....) isi face de cap pe banii publici", a spus un alt manifestant.

Protestatarii prezenti in Piata Victoriei au intonat imnul national si, la un moment dat, au aprins luminile telefoanelor mobile.

Oficiali ai Jandarmeriei au precizat ca protestul nu a fost autorizat, iar pana in acest moment nu s-au inregistrat incidente.