Un barbat de 51 de ani, cunoscut antrenor de tenis din orasul Cugir, judetul Alba, a fost retinut, miercuri, ar fi agresat sexual una dintre eleve, in varsta de 11 ani, potrivit news.ro.

Potrivit Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia, barbatul in varsta de 51 de ani este acuzat de viol, victima fiind una dintre elevele careia ii preda tenis, in varsta de 11 ani.

"Procurorul din cadrul Parchetului Judecatoriei Alba Iulia a dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva inculpatului P.I.,in varsta de 51 ani si fara antecedente penale, pentru savarsirea infractiunii de viol si a formulat propunere de arestare preventiva a acestuia. Judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Alba Iulia a admis propunerea si a dispus luarea masurii arestului preventiv fata de inculpat pe o durata de 30 zile", se precizeaza in informarea Parchetului Judecatoriei Alba Iulia.

Potrivit anchetatorilor, oamenii legii au fost sesizati de catre tatal fetitei, caruia fiica i-ar fi povestit la ce a fost supusa de antrenor.

Barbatul retinut este un cunoscut antrenor de tenis din Cugir, care are la cursuri multi copii, el urmand sa fie dus de catre procurori in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.