O explozie s-a produs, duminica dimineata, intr-un bloc de pe strada Jiului, din municipiul Brasov, cel mai probabil din cauza unor acumulari de gaze, scrie News.ro. In urma deflagratiei, doua persoane au suferit arsuri si au fost transportate la spital. Pentru siguranta, 60 de persoane din imobilul respectiv au fost evacuate.

Explozia care s-a produs, duminica dimineata, cel mai probabil din cauza unor acumulari de gaze, a afectat serios un apartament aflat intr-un bloc tip vila de pe strada Jiului.

In urma deflagratiei, doua persoane au suferit arsuri si au fost transportate la spital, iar 60 de persoane, locatari in bloc, au fost evacuate pentru siguranta.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au intervenit cu doua autospeciale cu apa si spuma si un echipaj SMURD, la fata locului ajungand si doua ambulante.

Cei doi raniti au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov. Potrivit medicilor, o femeie de 47 de ani a suferit arsuri de gradul I si II pe 60% din suprafata corpului, iar un barbat de 30 de ani a suferit arsuri de gradul I si II pe 35% din suprafata corpului. Potrivit pompierilor, deflagratia nu a fost urmata de incendiu, in prezent fiind facute cercetari pentru a se stabili cu exactitate cauza incendiului.