Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde a aterizat miercuri seara, scrie Adevarul, care publica si poze cu Dragnea in avion. Potrivit sursei citate, informatia ne-a fost furnizata de un roman aflat si el in acelasi avion. Liviu Dragnea, care a calatorit la clasa economic, a fost insotit in vacanta de partenera sa de viata, Irina Tanase, mai scrie adevarul. HotNews.ro a dezvaluit saptamana trecuta ca liderul PSD a plecat inca de luni, 10 aprilie, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica pentru a-si petrece vacanta de Pasti.

Liderul PSD a explicat luni, 10 aprilie, de ce a fost amanata cu o saptamana depunerea legii salarizarii unice la Parlament, dupa care nu a mai avut aparitii publice. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea nu ar fi ramas in Qatar, unde s-a aflat doar in tranzit. Alte surse sustin ca liderul PSD si-ar petrece vacanta in Maldive, celebrele insule din Oceanul Indian, dar este posibil sa fi ales orice alta destinatie exotica. Una din destinatiile preferate de vacanta ale liderului PSD este Brazilia. Dragnea nu a raspuns mesajelor HotNews.ro pana la publicarea acestei stiri.

Potrivit Adevarul, joi dimineata, presedintele Camerei Deputatilor are programata o intrevedere, la Bucuresti, cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Oficialul european va mai discuta cu premierul Sorin Grindeanu, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dar si cu societatea civila.