Traficul feroviar a fost blocat complet, intre Timisul de Sus si Darste, de la ora 15.00, potrivit Agerpres, din cauza ca linia de contact a fost rupta de copacii prabusiti de vant. Asta dupa ce traficul a mai fost intrerupt la pranz intre Timisul de Sus si Predeal tot din cauza copacilor cazuti, dar fara a fi afectata linia de contact.

Foto:

Directorul Regionalei CFR Brasov, Ioan Pintea, a declarat pentru sursa citata, ca avariile vor fi remediate abia in cursul serii.

"Depinde foarte mult de Societatea electrica cu care Compania CFR lucreaza. (...) Apreciez ca e posibil ca in jurul orei 19,00 sa fie remediata situatia", a spus directorul Regionalei CFR Brasov.

Potrivit acestuia, mai multe trenuri de calatori sunt oprite in garile Predeal, Timisul de Sus, Brasov si Darste, in urma incidentului petrecut, ele urmand sa ajunga cu intarziere la destinatie.

Traficul ferivoar a fost intrerupt, miercuri la pranz, mai bine de jumatate de ora, in judetul Brasov, intre Timisul de Sus si Predeal, din cauza unui copac cazut pe linia ferata, informeaza News.ro. Circulatia feroviara a fost reluata pe un singur fir, iar traficul pe ambele sensuri se estima ca fiind reluata in jurul orei 16.00.

Trei trenuri au fost afectat, miercuri la pranz, pe magistrala 300, intre Timisul de Sus si Predeal, in judetul Brasov, dupa un copac a cazut pe calea ferata din cauza vantului puternic, rupand firele electrice.

Astfel, doua trenuri au fost oprite in gara Darste, iar unul in gara Brasov.

Dupa aproape trei sferturi de ora, circulatia trenurilor a fost reluata pe un fir, urmand sa ca aceasta sa fie reluata in jurul orei 16.0