Bonurile in valoare de 935 lei emise pe 3 martie au iesit castigatoare la a patra extragere lunara din acest an a loteriei fiscale, iar bonurile fiscale in valoare de 603 lei emise in 15 februarie au castigat loteria fiscala speciala de Paste, ambele extrageri avand loc duminica, scrie News.ro. Toate persoanele care detin astfel de bonuri isi pot revendica premiul printr-o cerere depusa la ANAF in urmatoarele 30 de zile, fondul total fiind de un milion de lei pentru fiecare din cele doua loterii.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ministerul Finantelor a organizat in ziua de Paste, pe 16 aprilie, doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, cea lunara obisnuita si cea speciala de Paste, la care au participat bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie - 31 martie.

De asemenea, tot duminica a fost programata si extragerea lunara obisnuita, a bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 martie. In ambele cazuri, fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La extragerea speciala de Paste, dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 15 februarie, in valoare de 603 lei.

La extragerea lunara au fost declarate castigatoare bonurile fiscale in valoare de 935 lei, emise in data de 3 martie.

Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

In acest an sunt organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.