Bonurile de 603 lei din 15 februarie si cele de 935 lei din 3 martie, castigatoare la loteriile fiscale de Paste

de V.M.     HotNews.ro
Duminică, 16 aprilie 2017, 16:17 Actualitate | Esenţial

Bonuri fiscale
Foto: sxc.hu
Bonurile in valoare de 935 lei emise pe 3 martie au iesit castigatoare la a patra extragere lunara din acest an a loteriei fiscale, iar bonurile fiscale in valoare de 603 lei emise in 15 februarie au castigat loteria fiscala speciala de Paste, ambele extrageri avand loc duminica, scrie News.ro. Toate persoanele care detin astfel de bonuri isi pot revendica premiul printr-o cerere depusa la ANAF in urmatoarele 30 de zile, fondul total fiind de un milion de lei pentru fiecare din cele doua loterii.

Ministerul Finantelor a organizat in ziua de Paste, pe 16 aprilie, doua extrageri ale Loteriei bonurilor fiscale, cea lunara obisnuita si cea speciala de Paste, la care au participat bonurile fiscale emise in perioada 23 ianuarie - 31 martie.

De asemenea, tot duminica a fost programata si extragerea lunara obisnuita, a bonurilor fiscale castigatoare emise intre 1 si 31 martie. In ambele cazuri, fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

La extragerea speciala de Paste, dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 15 februarie, in valoare de  603 lei.

La extragerea lunara au fost declarate castigatoare bonurile fiscale in valoare de 935 lei, emise in data de 3 martie.

Daca numarul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri castigatoare.

Rezultatele extragerilor vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane.

Cererile de revendicare pot fi depuse incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna  in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

In acest an sunt organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei.


Citeste mai multe despre   


VIDEO Economistii-sefi ai primelor 3 banci comerciale, despre evolutia economiei romanesti. Ce proiecte mari de investitii finanteaza bancile la ora actuala?

Economistii sefi ai primelor 3 banci comerciale, Horia Braun (BCR), Florian Libocor (BRD-GSG) si Andrei Radulescu (BT) au discutat luni dimineata, in cadrul unei mesei rotunde organizate de HotNews.ro si Startup Cafe, despre investitiile bancilor in economie romaneasca si starea actuala a economiei, precum si despre fluctuatiile care au tinut prima pagina in ultima perioada.
  • A. Radulescu: Daca statul nu investeste, atunci de ce sa isi asume sectorul privat riscuri?
  • F. Libocor: Banii se duc acolo unde exista certitudini, predictibilitate, stabilitate. Lipsa acestor caracteristici loveste in mai multe zone, cu precadere in investitii.
  • H. Braun: Speram la o dinamica pozitiva, insa trebuie sa puna umarulul statul,bancile, si managementul companiilor.

737 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri